perjantai 3. toukokuuta 2013

on meidän laivassa vaan yks kapteeni, on meidän armeijas vaan yks kenraali


Jatkan elämääni edelleen koneettomana, koittakaa kestää kaverit näitä instagram- kuvia..!Ylimmäisessä kuvassa tän vuoden ekoja pyöräilyjä, toisessa ja kolmannessa tunnelmia viime viikonlopun nuorten leiriltä. Oli tosi kiva leiri ja ei se parempaan saumaan olis osannut taas tulla. Ikäviä juttuja tapahtui täällä ja itselläkin oli tosi ahdistunut olo muutaman päivän. Sanottakoon sen verran, että onneks Taivaan Iskä pitää kaikista huolta siellä jossakin!
 Vappuna tuli oltua Leiriksellä jälleen. Mun takki haisee vieläkin tosi pahasti savulle, mut mitäs pienistä! Onneks tuli lähdettyä sinne, muuten olisin varmaan istunut kotona yksin koko illan joka ei oikein ikinä oo se paras vaihtoehto.
 Mutta oiettä, tänään vihdoinkin alkaa MM-kisat! Illalla Suomi kohtaa Saksan ja en malta odottaa jo pelin alkua. :> Seuraavat pari viikkoa meneekin mukavasti jääkiekon parissa.
 Koulua on enää tosi vähän jäljellä, samoin autokoulua. En saa kirjoitettua oikein tän enempää, hyvät viikonloput ja seuratkaa pelejä jee!

Ei kommentteja: