maanantai 6. toukokuuta 2013

take my life, take all that I am


Viimevuoden tunnelmia ylemmässä kuvassa ja sitten vähän tuoreempi otos perjantailta. Postailinkin vuosi sitten näitä kuvia joihin olin maalannut Martin naaman (tosin aika huolimattomasti...) Ainakaan vielä en ole kaivanut kasvomaaleja esiin, mutta kyllä sen varmaan vielä aion tehdä! Perjantaina tosiaan pelattiin jännä alotuspeli, mutta lauantaina, ikävä kyllä, en nähnyt peliä. :( Olin yllätysyllätys Leiriksellä. Siellä tosiaan olin apuna isoskoulutuksessa ja illemmalla meille järkättiin pienimuotoinen yövahtikoulutus! Oli ihan huippua ja en tiedä miten pärjään nyt, kun en tiedä koska pääsen seuraavan kerran Leirikselle. Tässä nyt kuitenkin kolme viikonloppua putkeen tullut siellä pyörittyä taas.
 12 koulupäivää jäljellä, hui. Tää kakkosvuosi on mennyt ihan hirveän nopeasti ja seuraava stressinaihe onkin sitten mitä amiksen jälkeen. Mulla ei nimittäin ole mitään suunnitelmaa vielä. Vähän surullista sekin, että mahdanko enää nähdä meiän muikeita luokkalaisia kun amiksesta valmistutaan. Toivottavasti! Yläasteen luokalta en hirveästi oo enään nähnyt ketään, satunnaisesti pelkästään.
 Puolen tunnin päästä onneks pääsee taas jääkiekon pariin, kun vuorossa on Suomi-Ranska peli! Nää mun postaukset ei oo nyt ollut mitään syvällisimpiä, johtunee siitä etten pääse tekeen näitä "omassa rauhassa" vaan tässä porukoiden koneella. Ajatuksia kyllä on (kellä ei) mutta katsotaan sitten kun saan sen uuden koneen. Sen hankkiminen on vähän jäänyt kun tässä on autokoulua ja seurakuntahärväilyä ja Ristoo ja semmosta. Mutta maanantai-illan jatkoo kaikille, on ollut muuten harvinaisen hyvä maanantai!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tykkään tosi paljo sun hiusten väristä!:3
-Annika

karmike kirjoitti...

Annika: kiitos :)!