keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

flowers and rust


Muutama kipale vanhoja kuvia muistikorttien kätköistä sekä vähän uudempiakin kuvia. Larpan rippiruusuja, kynsikoristeita, Siuntio Silosäkeen tarinat ja lempparisukkahousut kuvattuna Turkissa. Jatkan vieläkin koneettomana ja tälläkertaa postausta kirjoittelen porukoitten koneella. (Nyt tää tekstikenttä on ihan normaali, wattafaaak?)
 Tänään oon viettänyt lepposaa vapaapäivää. Ajotunnilla olin parisen tuntia sitten ja voi että, se on niin hyvä fiilis kun kerrankin se ajaminen sujuu! Edelliskerralla peruuttelin ensimmäistä kertaa ja voin sanoo, että aika kehnosti meni. Tänään päätin kunnolla keskittyä ja kyllähän se kannatti. Voiton puolella ollaan jo ajojen suhteen, yli puolet takana!
 Pakko mainita että tänään tulee maailman ensi-iltaan Iron Man 3! Oiii että kun oon odottanut sitä jo kauan, ensviikolla tosin vasta tsekkaamaan se, parhaassa seurassa tietty. :) Jotain muutakin odottelen, nimittäin lätkän MM-kisoja! Niihinkään ei enää ole kauan aikaa, ensviikon perjantaina pelataan ensimmäinen Suomen peli. Ennen kaikkea edellämainittua tosin suuntaan Leirikselle viikonlopuksi leireilemään. Viime viikonloppuna oltiin Katan (ja Teemun) kans yövahtimassa isoskoulutusleiriä, tosin uni painoi aika raskaasti silmiä kiinni jo neljän aikoihin molempina öinä.. :-D Nyt tulevaa leiriä odottelen innolla, syksyllä kun nuortenleiri oli niin huikee!
 Muutamasta koulupäivästä pitäis selvitä vielä tällä viikolla. Maanantaina oltiin valinnaisliikunnasta Tampereella tankotanssimassa ja se oli kivaa! Vähän mulla oli ennakkoluuloja sitä kohtaan, mutta suosittelen kyllä kaikkia testaamaan sitä, jos mahdollisuus tulee. Harrastusta siitä en itselleni kyllä osaisi kuvitella, mutta menisin kyllä uudestaankin.
 Nyt varmaan pitää mennä etsiin jotain syötävää, adios amigos!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no mitä hemmettiä, mä ku olin kattovani jo viime viikon paikallislehdestä, että iron man 3 olis ollu jo viime viikolla ensi-illassa :-------------D

karmike kirjoitti...

iita : :D aijaa, no mut joo keskiviikkona oli ensi-ilta =)

Anonyymi kirjoitti...

itekki venaillu iron mania tosi kauan.. tai siltä se ainaski tuntuu :D:D kiva blogi sulla!

karmike kirjoitti...

Niimpä! :) kiitoksia!