tiistai 9. huhtikuuta 2013

tie minut vie, missä musiikki sai meidät sekaisin onnesta, pois, jonnekkin pois


1. Työssäoppimisen viimeiset päivät näytti lähinnä tältä.. :-D
2. Sain synttärilahjaks Eeddspeaks best never -paidan!! Haha, teiän on pakko kattoo TÄMÄ video (ja miksei toki muitakin Eetuliinin videoita!)
3. Lauantaina käytiin Tampereella perheen kesken, piti käydä ostamassa Laurin rippijuhliin vähän vaatteita ja löysin ihan täydellisen mekon! Kuvaa tulee varmasti joskus sunnuntain jälkeen jos juhlissa joku kuvia räpsii. Mutta siis, käytiin testaamassa Koskikeskuksen Daddy's Diner ja oi että, toi oli niiiin hyvää! Ehkä jopa parempaa kun American Diner'ssa... Pointsit tosta maissista!
4. Ja löytyhän sieltä Tampesterista muutakin, en harkinnut sekunttia pidempään otanko ton paidan vai en koska se oli puoleen hintaan! Muutenkin oli tosi kummallinen reissu, kun kerrankin löysin jotain. :-D

Long time no see ja sillälailla. Synttärit oli ja meni kuten kerroin pari postausta aiemmin. Tuli sitten käytyä baarissakin ensimmäistä kertaa Viivin ja Katan kans ja Ristokin liittyi meidän seuraan myöhemmin. Olin vähän pettynyt ainakin Vammalan baareihin, vaikka ei mulla mitään odotuksia ollut. Yliarvostettuja semmoset.
 Työssäoppiminenkin sitten loppui ja normaali kouluarki alkoi. Viimeisten kahden kuukauden lukujärjestykset näyttää kyllä hyviltä, joka viikko ainakin yks vapaapäivä! Kannatti olla syksyllä koulussa se kahdeksan tuntia lähes jokapäivä.
 Odotan sunnuntaita edellämainittujen rippijuhlien takia, pääsen esitteleen erästä henkilöä vähän sukulaisille :--) Ja mun tekis oikeesti mieli kutsua Duudsonit meille tekeen sitä Duudsonit tuli taloon -ohjelmaa! En vaan saanut porukoilta oikein kannustusta, iskä sano että ne tulis vaan tuhoon meidän talon. Mut olis niin siistiä ottaa selvää mitä ne tekis mun koirapelon eteen.. :> Eipä tässä mulla muuta tälläkertaa, lumet alkaa pikkuhiljaa sulaan vaikka eilen satokin melkein kokopäivän lisää. Kevät tulee ja oikeestaan se on ihan kivaa.
 Kaikki on nyt tosi hyvin ettei sitä meinaa ite uskoa.

Ja kysymyksiäää ottaisin vastaan mielelläni vielä vastaan, 
alhaalla olevaan postaukseen pääsette suoraan klikkaamalla kuvaa!! ->

4 kommenttia:

Oona kirjoitti...

löysin tän sun blogin ihan hetki sitten mutta oon jo nyt aivan rakastunut tähä :---D ja oot muuten ihan sairaan sievä ;u;


portaat-kohti-taivasta.blogspot.fi

Niina kirjoitti...

Mitäs ihmettä! Löysin tän sun blogin Rockwallin ja Paten kuvien perusteella ja.. sä tykkäänt myös eeddspeaksista! :o Paras blogi ikinä! :D

Niina kirjoitti...

Siis tää blogi on BEST NEVER! ;D

karmike kirjoitti...

Oona : kiitoksia! :)

Niina : oii mahtavaa, ihan hyvää kautta siis löytäny mun blogin =) kiitoksia ja joo, best never :--D