maanantai 21. tammikuuta 2013

kuuroihin korpiin huutoni hukkuu, ei edes kaiku vastaa. En löydä oikeaa polkua, etkä sinä voi tulla vastaan

Oon aina innolla lukenu näitä postauksia seuraamistani blogeista, joihin on koottu kuvia vuosien varrelta. Omia piilotettuja irc-galleria kuvia selaillessani mieleeni sitten syttyi ajatus, jos itsekkin huvittaisin ihmisiä näillä ... mielenkiintoisilla otoksilla. Ihan kaikkia mitä löysin en edes kehtaa julkaista enää missään. :-D Mutta tästä lähtee!


En onnistunut tekeen kollaasia aivan niin että kuvat olis aikajärjetyksessä, mutta ylläolevat kuvat siis vuodelta 2009. Kävin seitsemättä luokkaa, koin erilaisia vaiheita niin pukeutumisessa kuin muussakin elämässä. Seiskaluokka oli hyvinHYVIN mielenkiintoinen ja vähän kauhullakin sitä välillä muistelen. Ensimmäinen kuva kertoo "emo" vaiheesta, kun taas alarivin toinen kuva jostain ihku-kawaii-hömpänpömpästä. Elämäni suurin virhe oli kutosluokan lopulla ja seiskan alussa ollut edellämainittu vaihe..häpeän varmaan vieläkin sitä minkä näköisenä jossain saatoin kulkea. Joukossa myös näitä web-kamerakuvia joita galleriassa oli paljon ja hiukset on lyhyet, oiettä!


Selvää muutosta parempaan kun vertaa näitä ja edellisiä kuvia! Hiustenväri vaihtelee molemmissa mustan ja ruskean välillä. Leikkasin myös etuhiukset. Olin rakastunut tohon iskän vanhaan intiaanipaitaan, joka esiintyy kahdessa kuvassa. Riparin kävin myös pääsiäisenä 2010 ja muistaakseni silloin pukeutuminen oli aika perus. (=tarkoitan sanalla perus tässätapauksessa juuri ylläolevien kuvien tyyppisiä vaatteita, ylemmän kollaasin kuvissa on jokseenkin värikkäämpää). Käytin koko ala-asteen ja yläasteen alun paljon pelkkää farkut+huppari yhdistelmää, ja koska täällä meillä ei edelleenkään ole muuta vaateliikettä kuin Seppälä, hupparit oli niitä ihanan värikkäitä ja varustettu kaikenmaailman kuvilla. Nykyään löydän onneks päälleni vähän muutakin, tosin, en mä huppareita mihinkään hylännyt ole.


Ja muutama kuva lisää samalta vuodelta. Ero on jokseenkin suuri, nää kolme on kaikki aika loppuvuodesta otettuja. Alotin hiusten kasvattelun luultavasti näihin aikoihin ja etutukkatyyli on edelleenkin aika sama. Btw, kollaasin kuvat on vähän väärässä järjestyksessä tavallaan, tää mekkokuva on uusin jne.
 Ja silmälasit!! Tykkäsin, ja tykkään noista vieläkin tosi paljon mut ne on jotenki vääntyny ihan venkuloiks enkä oo saanu sit itteeni Silmäasemalle niitä suoristeleen. Onhan mulla kuitenkin nää nykyset joita käytän.


Sivukalju! Mun tekis nytkin mieli leikata se uudestaan, mut toistaseks en ainakaan oo vielä sitä leikkaamassa. Sen jälkeen halusin muutosta myös hiusväriin ja kävin värjäämässä punaset alta. Vähän myöhemmin otin itteeni niskasta kiinni ja kävin toteututtamassa piitkäaikaisen toiveeni ja värjäsin ne punaset kokonaan! Aloitin blogin pitämisen kuitenkin jo ennen kumpaakaan näistä suurista hiusmuutoksista, niin en koe tarpeelliseks tehdä kollaaseja enempää. Hiukset ei muutenkaan oo kokenut mitään muutoksia punasiksi värjäämisen jälkeen, ens viikolla ehkä luvassa jotain kun päästään parturilinjan opiskelijoiden käsiin koko päiväks!
 Pukeutuminen alko viimeistään nyt muokkaantuun sellaseks "omaks" ja jotenkin toi sivukalju vaikutti muutenkin siihen, miltä halusin näyttää. Vaikka hukuinkin massaan jossain vaiheessa yläastetta, oon jossain sisälläni tiennyt haluavani olla vähän erilainen. No okei, en todellakaan hukkunut massaan seiskalla kun käytin raitasukkia ja ruutuhametta. Mutta ei siitä sen enempää. Ihan niin erottuva en kuitenkaan halua olla :-D
 Tosiasia on kuitenkin se, että yläasteella en olis varmaan uskaltanut värjätä koko päätä punaseks. En tiedä mikä siinä on, koska kuitenkin nytkin punapäitä näkee täällä aika paljon.


Ja vähän lisää vertailukohteita... Toi teinipissisihkulissu- kuva musta on vuodelta 2009.. Kamala, en osaa muuta sanoo. Ja ihana nököhammas minä :> Tää oikeenpuolimmainen kuva on kaikkein uusin mitä musta on, koska otin sen tänään koulun jälkeen!
 Ei tästä nyt ihan sellainen postaus tullut kuin alunperin piti, mutta kiva silti, oli hauska huomata tätä tehdessä että muutosta on onneksi tapahtunut. Laitoin uuden tunnisteenkin, erikoispostaus. Keksin nimittäin jo uuden aiheenkin mistä voisin teille avautua seuraavaksi!
 Toivottavasti tykkäsitte :-) !

5 kommenttia:

annap kirjoitti...

noi kaynewest raitalasit on ehkä karmein villitys mitä ikinä on ollu!!! muistan sen polttavan halun kun oli vaan pakko saada, mutta anteeks mitä saatanaa noilla muuta tekee ku ottaa kuvia johki galleriaan :--_DDDDDDD ongelmajätettä

eme kirjoitti...

oivoi mitä muistoja. aika kauhulla kyl itekin muistelen seiskaa.. kyl ollaan muututtu. :'D parempaan onneks!

karmike kirjoitti...

annap : no niin on! onneks ne ei maksanu ku sen jonku vitosen jostai markkinoilta :D eikä niillä ees nähy eteensä varsinki ku ei oo silmälaseja :D

eme : muistoja on joo hirveesti. nii ollaa, onneks :D ! olisin voinu laittaa jonku hienon kuvan meistäki tänne melkei.. :b

Emilia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Emilia kirjoitti...

voieii. sulla niitä varmaan onkin säilössä, mulla ei taida olla. :p