lauantai 19. tammikuuta 2013

but just because it burns doesn't mean you're gonna die,you've gotta get up and try, try, try

 1.Meitsi ja Larppis! 2.Eiliseltä "kouluun lähdössä" kuva 3&4. Lähdös serkun 14v synttäreille! Larppis taas retuilee viekus
1.Ihan huikeenmahtava joululahja Janilta!2.Legendaarisia pleikkari ykkösen pelejä, oli vaikee valita mitä pelais 3.♥♥♥ nyt kun vihdoinkin sain käsiini Avengerssin ja vihdoinkin sain sen nähdä niin ai että! Janille kunniaa lisää kun lainas tota mulle 4.Parasta kokista!

Long time no see ja sillälailla! Kohta kaks viikkoa viime postauksesta, oho. Ja mä vielä joskus tuossa kehuin kuinka talvella mun postausinspis hipoo pilviä. Joopajoo, ehkä voin vierittää syyt hiljaisuudesta koulun +muiden arkikiireiden niskoille. On autokoulua, laulutuntia, kerhoo ja mitävielä. En oo tottunut tälläseen tahtiin, mut kai siihen pitää sit vaan totutella. Koulussakin tarjoilu tuotti mulle stressiä ja se vähän sit näky ulospäin.. Mut joo se unohtuu yhtä nopeesti kun kävikin! 
 On tässä sit vielä yks vähän suurempikin jännityksen paikka, nimittäin viikonpäästä Tohloppiin koekuvauksiin, apuaaa! Lähetin sen hakemuksen tosiaan joulukuun lopussa, (esittelyvideon linkkasin tänne) ja sen myötä sainkin kutsun sinne. Menetin muutamat yöunet miettien tuleeko sitä sähköpostia sieltä vai ei, ja kun se sitten sinne tupsahti niin muutama tippa taisi linssiin ilmestyä..! Innolla ja vähän peläten odottelen edessä olevaa näytön paikkaa, kaikkeen sitä ittensä tulee laitettua.
 Ihmissuhteet on kans siellä listalla "stressin aiheuttajat". No, koska ei olis.. Mut joo, musta tuntuu etten halua enää niin avoimesti kaikkea tänne vuodattaa, kun lukijakunnassa saattaapi olla liikaa tuttuja. Toisaalta ihan se ja sama mut toisaalta ei. :--D että moi vaa kaikki kaverit siellä!!
 Laitan tähän loppuun vielä tollasen mielipidekirjotuksen jonka rustasin oikein ajan kanssa facebookkiin pari viikkoa sitten. Jos kyseinen teksti herättää jotain mielipiteitä siellä ruudun toisella puolella, niin otan kyllä vastaan. Keräsin oman ennätykseni tykkäyksiä tuohon, joten oletan että aiikas moni on samaa mieltä kanssani. Ikävä kyllä en saanut kaikkien facebook-käyttäymiseen aikaiseksi minkäänlaista muutosta, vaan nämä tilapäivitykset juoruiluista ovat vieläkin etusivulla roikkuneet. Ehkä pitäis karsia kaverilistaa, jos se sitten auttais.. 
 Mutta jopas tuli sepiteltyä! Sen vielä jaan teidänkin kanssa, eilen mentiin vähän LINTASA vai mitä se oikein sitten on, ihmeellistä kohellusta tuolla autolla kun maa on jäässä. Saatiin Laurin ja Valtterin kanssa kyyti kotiin nuakkarilta by Eero. Eero ominsanoin sen sano, kuinka tollasesta insinööristäki tulee iha pikkupoika kun pääsee vähä ajelee liukkailla! :-D

(klikatkaa isommaks jos ette saa selvää!)

Oon innostunu tässä viime päivinä enemmän Pink'in musiikista, tää uusi biisi "Try" on iha mieletön! (otsikon teksti kyseisestä biisusta) ja toki vanhat uppoilee ku vesi kuumille kiville

2 kommenttia:

Oona kirjoitti...

luojan kiitos ne on vaan se kahden käden sormilla laskettava määrä tenuja jotka angstaa facebookkiin siitä kuinka heidän asioistaan juorutaan. luojan kiitos on myös niin helppoa piilottaa kyseisien henkilöiden julkaisut...mutta antaa niiden nauttia tai olla nauttimatta draamasta, kun ite on sen kuitenkin alunperin aiheuttanut :D?

karmike kirjoitti...

Oona : niimpä, ihan totta! :D