tiistai 11. syyskuuta 2012

wake me up when september ends



Julkaisemattomat kuvat viime toukokuulta. Äiti värjäs tänään mun hiukset, punaisella taas ja eilen etuhiukset koki lyhennyksen parturissa. Koulukuva ensiviikolla ja suunnitelmissa oli pysyä punapäänä ainakin siihen asti, katsotaan mitä sitten sen jälkeen..
 On jäänyt vähän tänne kirjoittelu ja kuvien ottaminen. Vieläkin odottelen niitä syksyisiä inspiraatioita joita mm. puiden punaiset ja oranssit lehdet tuovat tullessaan. Intiaanikesä peruttiin yhtä nopeasti kuin luvattiinkin, odotettavissa se toki olikin, syksyllä ei tule enää kesää.
 Ensi viikolla luvassa jotain tositosi piristävää ja uutta. Aloitan ystäväiseni Lindan kanssa pitämään lapsille taidekerhoa! Idea lähti kesällä taideleirillä, missä hääräiltiin isosina. Meillä on ihan hirveästi ideoita mitä aiotaan lasten kanssa tehdä, kuvailen varmasti jotain niin katsotaan saanko tännekkin jotain!
 Fysiikankoe huomenna, en ole saanut itseäni lukemaan, yhtään. Saadaan tehdä lunttilappu (amis♥) joten kyllä siitä läpi päästään. Ollaan tutkittu tavaroita mitä äiti toi kotoaan. Äiti toi mulle taulun musta, serkusta ja papasta. Oon puristanut silmät kiinni, hokenut päässäni "älä itke" ja kaivannut pappaa kuitenkin vaan kovemmin.

Muistakaa alempi postaus!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

omg mäki oon värjäämässä punasia pois! D---: kyllästyttää jo:D

Oona kirjoitti...

aaaaaa mitä KUVIA !! upeita ♥

meri kirjoitti...

oot ihanuus!! meitsi varmaan muuten värjäileepi lähipäivinä punasta lettiä takas.... himottaapi sellainen taas niin kovasti! vähän syksysempää sävyä, yey :> talviki tulee niin ei oo aurinko haalistuttamassa samantien! ootko sä muute käyttäny mitää sävyteshampoita? :o onks semmosista mihinkää?

karmike kirjoitti...

iita : nonni :D kyllä mä varmaan vielä aika lähellä punasta pysyn mut jotain vaihtelua vähän :b

oonanna : voi kiitos! :> ♥

meri : aa kiitti <: oi kivaa! :) niimpä totta. no siis käytän Cutrinin shamppoota ja hoitoainetta, missä on vissii paljon pigmenttiä niin auttaa pysyyn väriä paremmin, parturista ostanu (: ja siis ne on ihan punasia tököttejä ni uskon niitten tehoon paremmin :-D ja colormaski mulla oli kans kerra punane mut käytin sitä hoitoaineena (=

Alma / Cotton Candy Maker kirjoitti...

Aaaaa, upeet hiukset! ♥

karmike kirjoitti...

cottoncandy : hihi kiitti ! :> ♥

Anonyymi kirjoitti...

hyvänen aika eikö ammattikoulussa saa käyttää fysiiikassa taulukkokirjaa niinku lukios ? help