lauantai 1. syyskuuta 2012

thinking you will never change, the nights will always be the same


Ensimmäinen Gina Tricot tilaus lähti hetki sitten! Oon tässä pähkäillyt ilmojen kylmetessä ja muuttuessa syksyisemmiks, että millä varustuksella voin liikkua ulkona. Mulla ei oikein oo ollut mitään sellasta syksy-takkia, tai no, on mutta tyhmä tuulitakki. Selasin ensin H&M'n takit, eieiei. Nahkatakkia pääasiassa metsästin, vaikka niitä nyt jokaisella vastaantulijalla tuntuukin olevan. Ajattelin sitten huvikseni katsoa myös gina tricotin takkitarjonnan, ja mitä löysinkään! Tuo nahkatakki on vähän erilaisempi, eli mainio löytö.  En oo löytänyt kyseisestä rättiliikkeestä pitkään aikaan oikein mitään, mutta nyt olisin voinut tilata ylläolevien lisäks vaikka mitä. Nyt alkaa sitten hirveänmoinen tilauksen odottelu. Ja kuten mainitsin, en ole ennen tilannut tuolta mitään.
 Tänään myös oon potenut jonkinlaista yltiö-fanitusta bändiä nimeltä Sturm und Drang kohtaan. Kaikki alkoi mun viimeyön unesta, jossa olin menossa kyseisen bändin keikalle. No tänään sitten ajattelin katsoa netistä, onko sturmiksen keikkoja jo tiedossa, kun ne nyt palaa keikkatauolta. Löysin yhden, Lost in music -nimiset festarit. Ajankohta ja paikka olis täydellinen, enskuussa syyslomalla ja Pakkahuoneella. Rupesin hehkuttamaan tätä melkein koko perheelle ja äitikin olis ollut luultavasti valmis ja suostuvainen lippujen tilaamiseen. Sitten se iski. K18. Itku oli lähellä. Miksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ei auta kuin odotella muita keikkoja, kyllä niitä varmasti tässä tulee, kun Sturm und Drang palaa nyt keikkatauolta.


Tuossa olis sturmiksen uusin biisi ja video, Molly the Murderer! Niiiin täydellistä ♥ eargasm Andrén äänestä......

2 kommenttia:

annap kirjoitti...

STURMIS !!!!!!!!! Oh my en siis ole ainoa joka on bongannu tän uudestaa :---D plus andreeeee on tosi kuuma apua ja öö öö okei toi on vähän tekohevi, mitä raskaampi sitä parempi :D:D:DD

karmike kirjoitti...

annap : joo et ole :D juu älä se on kuumin!!