keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

the taste of love is sweet, when hearts like ours meet


Maisemakuvat on viime sunnuntain reissulta kun käytiin Viivin ja veljien kans Porissa. Ei me siellä muuta tehty kun käyty ABCllä syömässä ja takaisintulomatkalla poikettiin Leineperin Ruukissa. Meillä ei ollut mitään hajua mikä paikka se on, jonkinnäkönen "vanhanajan kylä" ja varmaan ihan mukava paikka. Ajettiin vaan läpi eikä jääty sen tarkemmin tutustumaan. Myöhemmin samana päivänä käytiin Kiikan Sarkia-näyttämöllä katsomassa Macbeth! Suosittelen tätä huikeeta teatterielämystä kaikille, on tosi harmi kun ihmiset ei löydä sinne yhtä hyvin kun "perinteisiin" kesäteattereihin. Komediaa on ehkä helpompi mennä katsomaan kuin tragediaa, mutta paljon enemmän tästä Shakespearin näytelmästä sai irti! Näytelmää tuli ehkä senkin takia lähdettyä katsomaan kun toi Aleksi näytteli siinä. Mutta niin, puolet esityksistä on vielä jäljellä, menkää katsomaan!!
 Maanantaina en tehnyt muuta kuin olin Riston kans sitten kun se löysi tiensä tänne töiden jälkeen. Sain suklaata ja Kimmo-kokista, aaw :> Huomenna ollaankin oltu yhdessä 4kk, hihi.
 Idolssiinkin tuli lähetettyä hakemus, koelaulut on 15.8.-16.8.! Se tietää sitten ainakin torstain lintsaamista koulusta. Jännittää jo nyt, en ole kyllä vielä edes päättänyt mitä laulaisin siellä.. Sillonkun täytin 16 ja sain sinne ensimmäistä kertaa mennä, meni mun laulu varmaankin aika huonosti, jännitti ihan hirveesti! Se oli kuitenkin kokemuksena ihan hyvä ja vielä uudestaan ollaan menossa! Oon kehittynyt laulamisessa ja esiintymisiä on tässä välissä ollut myös.
 Tänään heräsin tavallista aikaisemmin ja jo puoli yhdentoista aikaan lähdin kahville Aleksin kanssa. Suunnittelin vähän että tän loppuloman vois koittaa herätä samoihin aikoihin kuin tänään, kun muuten uni maistuu kyllä kahteentoista-kahteen asti.. Niin, ens perjantaina se arki taas alkaa. Kumpa tää kesäloma vois jatkua vielä pari viikkoa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Muista kuka on sun tukijoukkos! :D

karmike kirjoitti...

Viivi: kyllä vain! :b