keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

if I were a minstrel I'd sing you six love songs, to tell the whole world of the love that we share


Uus lemppari kynsilakka, uus mekko Seppälän alennusmyynnistä, Risto, Kata, paljon palautuspulloja leiriläisiltä, uus takki jonka löysin Onlyn alennusmyynnistä kun oltiin Erikan kans Tampereella, vaahtokarkkien grillausta kynttiläs, rautatieasema eilen illalla.
 Kesälomaa on jo puolet takana ja vaikka välillä tuntuu että ei tässä oo mitään tullut tehtyä, niin totuus on toinen. Kaks rippileiriä, kahdet konfirmaatiot, ensimmäinen autoilu Tampereelle, paras juhannus, autoilua muuten vaan, mansikoita, ystäviä, Riston kans olemista, myöhään valvomista veljien kans ja yövahtimista Leiriksellä. Tuskin muistin edes mainita kaikkea, mutta mikä parasta, lomaa tosiaan on vielä jäljellä ja ainakaan näillä näkymin kaikkea mukavaa on vielä edessä. Huomenna aiotaan veljien kans ottaa eväät mukaan (=viinirypäleitä, sämpylää, vesimelonia, mansikoita & herneitä) ja suunnata ralli-corollalla johonkin kivaan paikkaan niitä tuhoamaan! 
 Mun täytyy kuitenkin vielä kehua ja ylistää Leiriaho kesä kakkosen rippiryhmää! 24.6.-1.7. tosiaan olin riparilla isostelemassa (jälleen). Viikko oli mukava ja meni nopeasti, kyseisen ryhmän kanssa olis jaksanut jatkaa leiriä vaikka vielä vähän aikaa. Pitkin viikkoa kasaantui mun auton takaluukkuun leiriläisten pulloja, sain ihan kivasti rahaa niistä heh. Konfirmaatio sujui kivasti ja vaikka hirveän monessa paikassa ei käyty laulamassa, siihenkin saatiin aikaa kulumaan pitkien välimatkojen takia. Hyvää ruokaa saimme myös, sehän se on tärkeintä! ;D Eivaan. 
 Aiemmin kerroin ystävästä joka jäi auton alle, kyseinen positiivisuus-pakkaus on nyt hyvässä kunnossa joten mulla ei oo enään mitään syytä olla hymyilemättä elämälle! 

Ei kommentteja: