sunnuntai 2. joulukuuta 2012

valkoiset hiutaleet maiseman on maalanneet

joo olisin linkannu sen palkin kun osaan kerranki, mut ei toimi upotus niin linkistä pääsee suoraa youtubeen. Loistavaa tulkintaa, tää joulu kuunnellaan pelkästään tätä ;>

Heipsun hei kaikki siellä ruutujen toisella puolella! Oon niiin fiiliksissä lumesta ja talvesta ja oooooh♥ Niin ja tosiaan tosta Jarkon joululevystä! Lahjatoivelistalle taitaa sekin sujahtaa :> Lähdin kameran ja veljien kanssa tepasteleen ulos tänään aika pian kun olin noussut ylös, Lindalle piti toimittaa Hermanni! Itse teen Hermannin tänään valmiiksi, tulee varmaan hyvää. Jos ette oo saaneet Hermannia ikinä, sen voi vissiin laittaa alulle itsekkin, katsokaa toi linkki ja etsikää lisää tietoa netistä "hermanni-ystävyyskakku".
 Eilen mulla ei ollutkaan ihan normaali lauantai, vietin päivän nimittäin koulussa! Kahden aikaan piti olla paikalla ja kotiin tulin yhden aikoihin. Osuuspankilla oli 90v juhlat ja oltiin siellä sitten tarjoiluhommissa. Esiintymässä oli paikallinen Hateles ja Yö. En mä tuosta Yöstä nyt niin välitä, muutama biisi ihan kuunneltavia. Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja meitä kiiteltiin kovasti.Vexve areenalla nyt sitten varmasti jatkossa järjestetään paljon tälläsiä suurempiakin tapahtumia.
 Kohta puoliin vuorostaan pappan synttäreille. Todella vaikee muistaa että tänään on sunnutai. Toivottavasti tää joulukuu ei tässä nyt kauhean nopeesti sujahda, unohdan vielä hankkia ne joululahjat! Saatiin tänne nyt vihdoin Tokmannikin, perjantaina aukes eli ihan hyvään aikaan näin joulun kannalta.
 Ulkoasulle aion tehdä tässä lähiaikoina muutoksia, mutta palaillaan! :>

2 kommenttia:

meri kirjoitti...

HASSUA! Kuuntelin juurikin samaista biisiä mutta _hieman_ eri versiona ;) http://www.youtube.com/watch?v=Afx-62sCmJ4

karmike kirjoitti...

meri :D haha. toiki menee kyä ei siinä mitää!