lauantai 29. joulukuuta 2012

I'll still be here waiting on the rain to warm your heart for me

Tammikuu Vuosi vaihtui suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Käytiin laivalla ja siellä oli Elvis jolta sain poskipusun! Hengailtiin egessä ja pidettiin Katan ja Teemun kans leffailta. Värjäsin hiukset parturissa ja käytin uutta jalustaa.

 Helmikuu Kuvailua harrastin aika paljon helmikuussa! Muuta en muista edes kuvien perusteella :D

Maaliskuu Paljon kuvia veljesten kans, ulkona kuvailtiin myös näitä hyppykuvia :D Laitoin kaapin oveen paljon kuvia ja sitten tuossa on toi julkasematon kollaasi kinkkupaketista... :D Käytiin kattomassa myös tulevaa pääsiäisripari ryhmää!

 Huhtikuu Kuun alussa oli huikean-mahtavan-paras pääsiäisripari! Härväys -sana painui mieleen ja mamelukkikala jäi riparin teemaksi. Ihania ihmisiä voi että, isosena on niin kivaa. Ja ollaanko vähän väsyneen näkösiä Katan kans tos kuvas... Riparilta siis sekin. Huhtikuussa ainutlaatuista oli myös The voice of Finlandin finaali, jota oltiin seuraamassa tuomari tuolien takana. Yhteiskuvaa Mikko Herrasen kans :)

Toukokuu Paljon kuvia toukokuulta! Poikien kans kuvailua omas pihapiiris sekä myllymaassa, tehtiin myös se pyöräilyreissu toukokuussa. MM- kisojen seurailua ahkerasti ja meiän kouluvuosi päätettiin picnikkiin. Julkasukelpoisia kuvia reissulta ei tosiaan tullut kun ihan muutama.. :-D

Kesäkuu ja loma alkoii! Ensitöikseni tein valkosuklaajuustokakun ja hyvää oli namnam. Käytiin American Dineris ja saatii kylmää ruokaa huh. Lueskelin katolla pottereita ja tehtiin ensimmäinen pitkä reissu serkun kans autolla Ideaparkkiin. Mökillä vietettiin Laurin kans yö ja kuvasaldo siltäkin reissulta ihan kiva. Rockwallia Viikinsaaressa. :>

Heinäkuu ja enemmän kuvia kun miltään kuulta tähän mennessä! Taideleiri isostelua, grillailua ja mökkireissu Keski-Suomeen. Hipsterikynnet joista tuli hienot monen tunnin työn tuloksena. Auringonlaskun kuvailua sekä yöretki Erikan kans Vammalan läpi. Serkun häät mahtui heinäkuuhun myös.

Elokuu Ihan kuun alussa oli matka kohti Turkua iskän tädille pariks yöks, käytiin kattomassa kesäteatterissa "Housut pois" musikaalikomedia joka oli mahtava! Ostin Turusta Kånkenin jeee♥ Ikuri rock ja Rockwalli jälleen, vähän myös Mustajärven Patee. Kuvia eniten Turusta ja Rockwallista, yllätys... Leffassakin taisin käydä elokuussa monesti.

Syyskuu Vähän vaan kuvia! Hiustenleikkuuta, ensin pelästyin mun "liian lyhyttä" otsista mut aikas nopeesti se kasvo sellaseks mistä tykkään. Uusi huivi, avaruuskynsiä ja sieniä. Syyskuussa laitoin myös ääninäytteen the voice of finlandiin sekä olin yövahtina! Tässä kuussa myös rakastuin Sturm und drangiin..♥

Lokakuu Syysloma tuli vietettyä isoshommissa päiväriparilla, sekä ihan rentoutumisleirillä leiriaholla jossa oli huikeeta. Sain mun fisun ja testailin sitä aika tehokkaasti. Martin kans kuvailtiin ja (ainakin facebookin mukaan) lokakuussa tutustuin Pauliin! :> Koulussa tutustuttiin Vexve areenaan ja koettiin pieniä murheitakin joista onneks meiä Katsuli on selvinnyt vähin vammoin.

Marraskuu Kuvasaldo erittäin vähäinen, voi olla että kamerassakin on jotain mutta kaikki näiden kollaasien kuvat on nyt vaan koneelta etitty. :-) Marraskuussa ei mitään kauhean ihmeellistä tainnut olla, rakastuin kovemmin Robert Downey Jr.'n ja sillälailla.. :D Skyfall käytiin iskän kans kattomassa, oli hyvä!

Joulukuu Ihana joulukuu ja joulun odotus♥ Kävin kuvailemassa ulkona suhteellisen paljon, kovillakin pakkasilla. Laitoin jouluvaloja, ostelin lahjoja ja väsäsin piparkakkutalon. Nuakkaritouhuja, Kolmenkulmalla hengailut ja kakkukestit keskellä yötä. Joulukuu oli mukava ja onhan tätä tässä nyt muutama päivä vielä jäljelläkin. Kaikenkaikkiaan ihan kiva vuosi takana, uusia naamoja ja paljon kivoja muistoja jää kyllä vuodesta. Tietysti on niitä vähemmänkivoja muistoja mutta ei muistella niitä!

 En suunnitellut tän postauksen tekemistä kauan, pari päivää sitten aloin vain väsäillä noita kollaaseja. Vuoden muisteleminen oli oikeestaan aika kivaa! Ehkä teen tällaisen joskus toistekkin. Tuskimpa näissä muistin kertoa kaikkea, mutta jotain kuitenkin.
 Mitäs te tykkäsitte tästä postauksesta? Tiedän että kollaasien kuvamäärä vaihtelee aika reilusti, mutta eipä tuo haittaa. Joihinkin olisin halunnut mahduttaa vielä enemmänkin kuvia kun taas toisiin ei ollut niitä... :--)

8 kommenttia:

katri kirjoitti...

hei sul on kaks helmikuuta vahingos :D ku toi mein ripariha oli huhtikuus! :D ja kiva tää postaus (:

karmike kirjoitti...

katri : ..voisin tosiaan tehdä näitä postauksia päiväsaikaan :D kiitos kun huomatit! ja kiva jos muuten tykkäsit:)

Oona kirjoitti...

kiva postaus tämä :) haluaisin hurjasti nähdä lisää kalansilmäkuvia (että voisin salaa katkeroitua enemmän)!!

karmike kirjoitti...

Oonanna : kiitos :> heh joo kyllä niitäkin varmaan tulee tässä joskus ;b

annap kirjoitti...

oot söpö! tätä oli kiva lukee vaikka tuleeki kohta korvista nää vuosikollaasit :---D
ps _HELPOSTI__ itroavat viipaleet ♥

karmike kirjoitti...

annap : kiitti :> joo mä mietin et näitä on tosi paljon, mut aattelin silti ny koittaa itekkin! juu älä mitääään, kusetusta </3

Eeva kirjoitti...

Olipa ihana "vuosikertomus", tiivistettyä tarinaa ja kuvasommitelmia! Sulla on ollut mielenkiintoinen, moni-ilmeinen ja onnellinen vuosi. ♥ Toivottavasti tästä vuodesta tulee yhtä ihana!

karmike kirjoitti...

Eeva : kiitos! =) niimpä (: