keskiviikko 28. marraskuuta 2012

I'm dreaming of a white Christmas, just like the ones I used to know



Kalansilmä kuvailua ja pari julkasematonta kesältä! Ehkä maailman parhaimpiin kuuluvia karkkeja ja maisema kesäyöltä, kun hiippailtiin Erikan kanssa kesällä keskellä yötä. Karkeista tulikin mieleen, tässä ollaan karkkilakkoa vietelty jo yli 12 viikkoa!! Jotenkin tosi hienoo, en olis uskonu et pystyn tähän. Tarkotus siis olla jouluun asti ilman karkkia, tosin joulukalenterin avaan lauantaina, että jos joidenkin mielestä mun karkkilakkoni päättyy silloin, niin okei. Päätin kuitenkin tänkin jo silloin kun alotin tän systeemin!
 Vihdoinkin alan olla terve. Sitkee tauti, tai mikä ikinä olikaan. Lääkärissä tuli käytyä kaks kertaa ja tossa viime viikon lopussa alko tuntua että henki ei kulje. Se oli tosi pelottavaa koska no, uskotte varmaan. Kaikki oli/on kunnossa että tiedä sitten mikä mulla oli. Kellään muulla ollu samanlaista?
 Toi Skyfall oli muuten ihan huikee leffa! En sitä vaan jotenkin Bondiks miellä, mutta väliäkö sillä sitten! Kannattaa ehdottomasti käydä kattomassa jos ette vielä oo sitä tehneet.
 Laulutunnilla laulut meni hyvin, kaikista hengitysongelmista huolimatta. Otsikon tälle postaukselle repäisinkin yhdestä tänään lauletusta, White Christmas. Tykkään siitä tooosi paljon ja sitä on kiva laulaa. Elviksen versio on mun suosikki kenties, kannattaa kuunnella :>



Kumpa sitä lunta nyt sitten tulis, ainakin jouluks! Viime vuonna oli mustaa niin tänä vuonna ei kiitos!

Ja hei lukijakuntani, pikkuveliseni perusti vlogin (= videoblogi) ja jos yyhtään kiinnostaa, niin käykääs kurkkaa PyhisVlog Youtubes! 
..................mua ärsyttää kun mun banneri ei oo keskellä mutten jaksa tehdä sille mitään :| no pian teen kokonaan uuden!

Ei kommentteja: