tiistai 20. marraskuuta 2012

on aikakaudet tuntureiksi heidät muuttaneet ja Kilpisjärven kasvattaneet Mallan kyyneleet, kun jäinen pohjoistuuli soi, myös itkee SaanaKuvat joukkoa 'sekalainen' ja ajalta 'määrittelemätön'! Blogihiljaisuuden pelastamiseksi kuvat tarjoaa puhelin. Kollaasin kuvat kertoo sellaista että 1. Veljekset kuin ilvekset. Niin ja minä 2. Maisema matkalla Myllymaahan 3. Iron Man ♥ kakkosleffaa ootelles huhhuh 4. Kynttilähärpäke Marialla varustettuna

Voisko sitä lunta jo tulla, kiitooooos! Mun kuuluisa joulufiiliskin on vasta matkalla tänne, normaalisti oon joulukorttien tehtailun alottanut jo ennen marraskuuta..Joululahjojen ostamisesta puhumattaka. No, toivotaan että sitä lunta nyt edes jouluksi saataisiin.
 Koulussa - ei mitään uutta. Teoriaa tässä lähipäivinä nyt käyty ja muutama koekin ollut.
 Joku kuumeenpoikanen muhun on kotiutunut, viikko sitten olin ihan 'kunnolla' kipeenä kun niistää sai kokoajan, kurkku oli kipeä plus sitten se pieni kuume. Vielä viikonloppunakin lämpö oli vähän nousussa, päivystyksessäkin tuli käytyä mutta eipä mua mikään vaivaa! Kai se tästä sitten.
 Löysin muuten viime viikolla itselleni sen kevät/syystakin jota etsin alkusyksystä kissojen ja koirien kanssa! Äitin kanssa hetken mielijohteesta poikettiin kirpparilla ja tadaa, siellä se mua odotti. Vähän se on suuri, miesten L, mutta päätin antaa sen kummitädin käsiin vähän kavennettavaksi. Mutta joo, täydellisyyslöytö maksoi vain 11€ ja on aivan kuin uusi :>
 Tänään vielä matka kohti elokuvateatteria ja uusinta Bond- leffaa. Mulla ei oo oikeestaan minkäänlaisia odotuksia, en oo katsonut ees traileria kokonaan. Viimeks kun tuli uusin Bondi, ja näyttelijä oli tämä Daniel Craig, päätin etten halua edes nähdä sitä, koska mun mielestä toi ei vaan näytä yhtään James Bondilta! Jotenkin vaan kaikkien kehujen ansiosta tää uusi Skyfall leffa kiinnostaa niin jos sitä nyt sitten! Tunnari ainakin on ihan loistava.ps Kata tiän että tykkäät ku julkasin susta taas kauniin kuvan:))))

3 kommenttia:

kata kirjoitti...

no toi ei ooo ihan niin retu ko yleensä :D

karmike kirjoitti...

kata : no joo ei, mut kuitenki >:)

kata kirjoitti...

totta turiset kuoma :)