sunnuntai 14. lokakuuta 2012

kiitän koko tästä elämästä häntä, joka yönkin kirkastaa

1. Janilta jo vähän aikaa sitten saatu Helsingin tuliainen, lupasin sen tännekin saada joten siinä nyt olis >:) 2. Kata ja allekirjoittanut toista kertaa uudella oppimiskeskuksella! 3. Janin ja mun tuleva kaverikuva, laatu on siksi noinkin mainio sillä se on otettu suoraan tietokoneen näytöstä♥ 4. Tekotaiteellinen kuva seinästä.

1. Random-räpsy pukuhuoneesta, Jenna ei tosin poseerannu:( 2. Uusin kynsilakka kahdella eurolla Säästömarketista, ei ole musta vaan tumma violetti! 3. :--D tätä tuskin täytyy selittää, löydettiin tää mainio neuvo Katan kanssa leiripaikan keittiöstä. Ja samalla ihmeteltiin jotain magneetisysteemejä... 4. Otettiin kuva Lindalle villasukista..?

Viikko on taas vierähtänyt viimeisestä. Ylläolevat kuvat on osa viikkoa vanhempia mutta ei sillä väliä. Uusimmat kuvat kertookin mun tästä viikonlopusta, jonka vietin Leiriaholla nuorten ja nuorten aikuisten leirillä! Teemana oli "Relaa vähän" ja tämä kyllä toteutui. Tunnelma ja ihmiset oli mukavia, syötyä tuli tosi hyvin ja leiri piristi mieltä. <: Tällasia sais olla useamminkin niin sais murheet mielestä paremmin pois. 
 Tällä viikolla ei sinänsä tapahtunut mitään erikoista, keskiviikkona olin keskiviikkomessussa laulamassa ja sen jälkeen tein jotain todella epänormaalia. Lähdettiin lenkille Erikan kanssa vaikka satoi vettä. Tuskin tulee heti toistumaan.. Käveltiin siitä sitten Erikan poikaystävän asunnolle syömään. Torstaina jätin laulutunnin väliin, oli niin huono olo ettei laulu olis sujunut. Perjantaina nokka kohti Leiriahoa ja sieltä palasin kolmen jäljestä tänään.
 Tunnin päästä alkaakin uusi sarja "Olipa kerran" eli Once upon a time! Muuta ei tässä sitten olekkaan, huomenna päivärippikoulua pitämään ja sitä olisi siis luvassa lähes koko syyslomaksi. Lomailu siis jää vähän vähemmälle, toisaalta hyvä ja toisaalta ei.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tee joskus videopostaus:)?

karmike kirjoitti...

ano : yritin kerran kuvata jotain videoo jossa höpötän jotai mut se oli hirveetä! pitää kattoo et jos joskus mut en oikei pidä sitä kovin mahdollisena... :)