sunnuntai 21. lokakuuta 2012

but I still wake up, I still see your ghost, oh Lord, I'm still not sure what I stand for

Holaaa pitkästä aikaa! Syysloma alkaa olla ihan loppusuoralla, joten nyt on varmaan korkea aika palata bloginkin pariin. Kuvia on nyt sekä by Samsung, että by Martin Canon!

1.Koulukuvat tuli! 2.Kynnet konfirmaatioon. 3.Uudet villasukat mummulta :> 4.Aamulla tänään ennen kirkkoon lähtöö!

 1.Mäkisä perjantaina 2.Ensimmäinen onnistunut koulukuva ikinä! (Joo eli kymmenes vasta hups) 3.H&M'n sovituskopissa, ostin ton paidan. 4........terveisin "voisin aloittaa jo autokoulun" 


Eli tää viikko meni suurimmaks osaks (ma-to) päivärippikoulua pitäen seurakuntatalolla. Alkuun ajattelin että eiii tuu mitään mutta kun torstaina lähdettiin kotiin, niin ajattelin siinä että kyllä sitä porukkaa olisi sittenkin voinut pidempäänkin katsella. Niin se varmaan aina menee! No perjantaina lähdettiin rakkaan pikkuveljeni Laurin kanssa Tampereelle. Rahatilanteeni sallimissa rajoissa ostin vain tuon yllä näkyvän t-paidan, neuletakin ja pipon. Eilinen päivä sujui aika leppoisasti, en toki saanut nukkua pitkään silloinkaan, koska lähdin torille katsomaan kunnallisvaaliehdokaskaveria. Tänään sitten olikin konfirmaatio, joka jännityksestä huolimatta sujui tosi hyvin! Sen jälkeen olikin tavanomainen "tyhjäfiilis". Muuta en tänään olekaan tehnyt ja pian ollaankin siinä vaiheessa päivää kun alkaa illan TV'n tuijotus.
 Kouluun palaaminen ei rehellisesti sanoen houkuttele, kun en ole tapani mukaan saanut viettää lomaa piiitkään nukkuen. Mutta tiistaina sentään uuden rakennuksen avajaiset, jonne saapuu itse Jyrki Katainen! Kyllä kai se siitä sitten taas lähtee, onhan meillä noi uudet tilat kuitenkin ja niin edelleen. Nyt taidan lopettaa sepittelyt ja keittää teetä, adioooos! :>

5 kommenttia:

arvaa kuka ;)) kirjoitti...

KIVAKO määä kujaan joka ainoossa kuvassa mikä musta on täälä !! :D

karmike kirjoitti...

arvaa kuka / katsuliini : hehe no eikö oo kiva :D

karmike kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jenna kirjoitti...

Moi :)! Mulla on sulle haaste mun blogissa, käys kattoo ku ehit :DD


http://achtungfertiglosundlauf.blogspot.fi/2012/10/184-haasta-itsesi_31.html

karmike kirjoitti...

Jenna : vou siistiä! :-D