perjantai 24. elokuuta 2012

suljen monta ikkunaa aukinaista, kutsuvaa, viikkoja vai vuosia, kerro, niin jaksan sulkea

1. Innokkaina kouluun lähdössä, Martti ja Lauri poseeraa mun kans. 2. Espoon Sellossa Arnoldsilla! 3. Maisemaa Kiikasta matkalta Huittisiin. 4. Starbucks Lattee, oli erittäin hyvää ja ostan varmasti toistekkin.

1. Indianin sanat, oon opetellu laulaan ja mahdollisesti ääninäyte erääseen ennenkin mainitsemaani formaattiin lähtee ensi viikolla.. 2. Tätä kuvaa ei tarvi selitellä, paras reppu mitä oon ikinä omistanu! 3. Kaulahelyt, rippiristi on omassa ketjussaan ja toisessa killuu (ei näy kuvassa) enkeli, nuotti, vauvana saatu sormus ja uutuutena Sampsan plektra! :-D 3. Ideaparkista ostin nyt sitten sen isomman unisiepparin! 

1. Teetä jee. 2. Kotimatkalta Espoosta, Martti kävi kaverinsa kanssa Weekend festareilla, josta jokainen on saanut lukea haukkuja. Meillä matka sujui ongelmitta eikä Martilla ollut mitään valitettavaa. 3. Uus päiväkirja, oon kirjottanut sinne ihan hirveesti jo! 4. Ja samalta reissulta Espoosta H&M'stä lähti mukaan kaks toppia, tollanen pitsijuttu ja tavallinen.

Taukoa on taas ollut blogin suhteen ja kuvapostaus vähän viivästyy. Mulla oli niin hirvee inspiraatio sillon kun pistin sen että kuvausaiheita saa ehdottaa, mutta nyt en jaksa ottaa edes kameraa käteen.. Ylläolevat kuvatkin tarjoaa jälleen samsung, mutta parempi kun ei mitään! 
 Just kun sains blogin ulkoasun muutettua kokonaan, oon taas kyllästynyt siihen, tai siis tähän. Luultavasti saan vielä päähänpiston ja pistän kaiken uusiks, ken tietää. 
 Ensimmäiset kaks viikkoa koulussa on mennyt todella nopeasti, toivottavasti jatkossakin. Laulutunnilla eilen oli jälleen mahtava tunne, kun oppi uutta ja laulu sujui helposti. Kumpa vaan joku päivä saisin työkseni laulaa. 
 Tänään nuakkari kutsuu pitkästä aikaa, kesällä en käynyt kertaakaan nuortenilloissa.. hups. Kataakin näen pitkästä aikaan kun sen täytyy siellä lukiolla puolet ajasta vietellä, kaipaan sitä härväämään meidän kans keittiöön! ;>

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuli katottuu martin uus video youtubessa:D roon.. roon.. ron.. weasley roon...:D ei vitsi oot ihana:D

karmike kirjoitti...

ano : apua :DDDD hah kiitos! :--D

karmike kirjoitti...

ketä muuten mahdat olla...... :D

Anonyymi kirjoitti...

se saa jäädä arvoitukseks:D

Oonanna kirjoitti...

Heeei kiva postaus :)! linkitäthän tänne sen sun lauluvideon jos lähetät sen sinne? ja älä muuta tätä ulkoasua tää on ihana !!:>

karmike kirjoitti...

ano : höh.... >:

Oonanna : kiitoksia kovasti! Linkitän toki, ens viikolla lähetän sen :> täytyy nyt katsoa mitä päätän ulkoasun suhteen! :b

Hanna kirjoitti...

mäki katoin sen martin videon youtubesta missä sä huutelet:D ihana oot:)

karmike kirjoitti...

Hanna : :--D martti ei oo ihan samaa mieltä että oon ihana.... >:)