keskiviikko 1. elokuuta 2012

looking out a dirty old window, down below the cars in the city go rushing by, I sit here alone and I wonder why


Tässä näitä kännykkäkuvia nyt olisi. Se kuitenkin kulkee aina mukana, toisinkuin kamera. Luultavasti nyt päivittelen vähän useammin, saa nähdä. Ylläolevat kuvat on neljässä eri kollaasissa ja ajattelin nyt vähän kertoa viimeviikon ja tän viikon alun tapahtumista niiden avulla.

Kollaasi 1 - Oltiin veljien kanssa mummun ja papan mökillä yks yö ja aikaa kulutettiin mm. onkimalla. Sain ison sulkavan, joka näyttää erehdyttävästi lahnalta.
2 - Laurin uusi Iron Maiden paita joka on ihan huikee! Itekkin voisin ostaa tollasen mut luultavasti lainaan tota joskus... Muutama kuva extempore pyöräretkeltä, tarkoituksena (jälleen) kuvata auringonlaskua. Mulla on joku pakkomielle auringonlaskuihin- ja nousuihin ja muutenkin tykkään katsella ja kuvata taivasta.
3 - Vietin tän kesän kuumimmat kaks päivää Laurin ja serkkumme Aatun kanssa. Käytiin ostaan jäätelöä ja pyöräiltiin kylillä. Äiti värjäs hiukset ja omanaamakuva onkin värjäyksen jälkeen. Auringonlasku, yllätys.
4 - Erika siis tuli maanantaina ja vietettiin aikaa mm. katsomalla Atlantis. Valvominen ei ollut ollenkaan haastavaa ja kolmen jälkeen lähdettiin kävelemään kaupungille. Pilvisyyden takia kuvat ei oikein näytä miltään joten tässä niitä nyt ei ole ollenkaan. Eilen lähdettiin Citymarkettiin Lielahteen (+ paluumatkalla poikettiin myös Nokian cittarissa) ja mukaan lähti Skittlesejä ja Nerds - nimisiä karkkeja. Ehkä parhaita ikinä! Harmi kun ei saa mistään täältäpäin.. Ostin myös kalenterin ja tuunailin siihen kannen. Tälläkertaa lupasin että kalenteri ei unohdu muutaman viikon jälkeen! 
Äskön haettiin meille uusi TV joten sanottiin hyvästit meidän vanhalle putkitelkkarille joka palveli meitä tooosi pitkään. Tuolla talon miesväki sitä nyt innokkaasti tutkii, on se vaan kummallista kun telkkarilla pääsee nettiin. Aika turhaa minusta, mutta tää on tätä nykyaikaa.

Tonne sivun alle missä kaikki tiedot yms. on, tuli nyt myös mun Instagram ja klikkaamalla kuvaa pääsee sivulle mistä kaikki kuvat löytyy :-) 

Ei kommentteja: