maanantai 6. elokuuta 2012

tule vaan, tule vaa, anna tulla sekaan vaa


Oli tosi kiva viikonloppu Turussa, hyvä "päätös" tälle kesälomalle. Ja kattokaa ny mun uutta lapsukaista, Fjällräven Kånken!1 En voi sanoa että paras ostos pitkään aikaan, koska ostin hetki sitten uuden puhelimenkin, mutta kuitenkin erittäin hyvä ostos. Viime vuonna käytin koulussa laukkuina vähän mitä sattuu, eikä esim kansio mahtunut oikein mihinkään kunnolla. Ennen kånkenin ostoa otin vielä selvää että sinne varmasti se kansiokin mahtuu ja uskomatonta mutta totta. Kansio tosiaan mahtuu sinne, vaikka ulkoapäin reppu ei näytä kovin suurelta. Alkaispa koulu jo niin kånken pääsee tositoimiin >:)
 Turun reissulla parasta oli ehdottomasti Samppalinnan kesäteatterissa käyminen! Musikaalikomedia 'Housut pois' oli, miten sen nyt sanoin edes kuvailisi, loistavan-huikean-mahtava.



Kamera ei ollut mukana teatterissa, koska ei siellä kuitenkaan saa kuvia ottaa esityksen aikana, joten ylläolevat kuvat tarjoaa kännykkä. Youtubesta löydettiin tuo musikaalin "traileri" jo aikaisemminkin, mutta katsokaa tekin! Tämä kyseinen musikaali oli kyllä aivan taatusti paras, jonka oon nähnyt. Samppalinnassa kun oon aikaisemminkin käynyt katsomassa ainakin musikaalit Hääkeikka (2008) ja All Shook Up (2009) (perustui Elvis Presleyn musiikkiin, ei huono ollenkaan sekään!).
Erityisen mielenkiintoisen tuosta Housut pois- esityksestä teki muutama TV'stä tuttu näyttelijä. Panu Vauhkosen ja Jani Karvisen tunnistin ulkonäöltä heti ja musikaalin melkeimpä päähenkilönä oleva Mika Räinä on kuulemma ollut Jopet-Showssa, itse en sitä niin tarkkaan ole ikinä katsonut.
Vielä jonain päivänä mäkin oon mukana musikaalissa!

Kiitoksia paljon kuvausaiheista, tänään ja huomenna voi vielä niitä laittaa tulemaan tänne!

Ei kommentteja: