tiistai 10. heinäkuuta 2012

I have a right to be heard, to be seen, to be loved, to be free to be everything I need to be me, to be safe, to believe, in something


Tää päivä hurahti Nokialla, Tokmannissa, Löytötavaratalossa ja Citymarketissa. Tämä postaus onkin vähän tällasta ostosten esittelyä. Tuli ostettua Megamind, joka on aivan ihana leffa, kattoin joskus kun tuli Canal+ 'lta, maksoi siis vaan 6,95€ Äiti osti Atlantis- Milon paluu leffan. Mutta paras löytö oli ylivoimaisesti kaikki kolme Taru Sormusten herrasta- leffaa yhteishintaan 9,95€!! Kuten joskus täällä aiemmin kerroin, oon tähän mennessä nähnyt vasta ekan leffan, nyt voinkin pitää kunnon maratoonin. Leffojen lisäks ostin tollasen Schwarzkopfin hiustenhoitoöljyn (~ 6€) ja sulkakorvikset (2€).
Mitään muuta siis ei oo tänään tullut tehtyä, kun heräsinkin, taas, vasta yhden aikoihin. Ei paranis nukkua niin pitkään! Pitäis ehkä jättää yöllä muutama Tuksu -video katsomatta.. :-D 
Suosittelen muuten tota The Amazing Spider-Man leffaa jokaiselle, sen verran hyvä se oli! Eikä tullut pää kipeeks vaikka oli 3D, oikeastaan se oli parempi niin. Vähän kyllä alkoi painaa kahdet lasit naamalla kaks tuntia.. Mutta voisin mennä uudestaankin katsomaan leffan 3D'nä! (Andrew Garfield on liian sulonen!!)

2 kommenttia:

Elina J. kirjoitti...

Voi että tykkään jotenkin tosi paljon tosta sun bannerista! Ja oot tehnyt tosi kivoja ostoksia :-) Munkin pitäs kattoo kaikki sormuksen herrat, kun en oo nähny niistä kun joitakin pätkiä :)

karmike kirjoitti...

Elina J. : kiitoksia! ainakin eka leffa oli hyvä ja luulempa että kaks muutakin ovat :> !