lauantai 21. heinäkuuta 2012

all around in my home town they're trying to track me down


Täällä menee toistapäivää jo Sasta Festit, eli paikalliset "festarit". Viime vuonna tollanen järjestettiin ekan kerran, eikä esiintyjät ole parantunut ollenkaan. Tänäänkin esiintymässä mm. Petri Nygård, Juju ja kuten viimevuonnakin, JVG. Oikeesti MIKSI!? Miksei tänne voida hankkia kunnon esiintyjiä, bändejä!? Itse pysyn kaukana rannastakin, missä muut paikkakuntalaiset ryypiskelee. Vuosi sitten istuskelin kyllä rannassa, selvinpäin muutamien kaverien kans, mutta ei sitä menoo siellä oikeasti jaksa katsella. "Musiikki", jos sitä nyt siksi voi kutsua, kuuluu kyllä tänne meillekkin asti vähäsen. No mutta, tää avautuminen jääköön tähän kuitenkin.
 Eilen käytiin siis Porissa Jazz- kadulla kiertelemässä. Ostin ainoastaan tuon unisiepparin (5€). Mulla olis täällä jossakin huoneen syvyyksissä toinen, minkä ostin joskus ala-asteella. Se on hieman isompi kun tuo eilen ostamani, mutta ei kuitenkaan niin iso, mikä olis ajatuksissa ostaa seuraavaks. Ostamisesta puheenollen, oon suunnitellut uuden kännykän hankkimista! Samsung Galaxy Ace olis tarkotus mahdollisesti tilata, Markantalosta nimenomaan halvemman hinnan takia! (Gigantissa 203€ +plus toimituskulut) Onko kellään minkäänlaisia kokemuksia kyseisestä luurista? Oon kyllä ottanut selvää ominaisuuksista jotka mua itseäni kiinnostaa, mutta käyttäjän mielipiteet on aina tervetulleita. Tällä hetkellähän mulla on Nokia 5230, jonka ostin Gigantista kytkyllä, eli hintaa oli vain 48€. Oon niiin kyllästynyt tähän, eikä tää muutenkaan oikein täytä mun tarpeita.
Tulipas juteltua paljon asiaa ja sen vierestä! Ens viikolla voisin toteuttaa sen lupaamani lempi blogit -postauksen.

4 kommenttia:

Sipster kirjoitti...

Mahtava blogi :)
Banneri on ihana, ja ulkoasu yksinkertainen :)

Kuvat on tosi hyvälaatusia ja hienosti otettuja :)

Blogin nimikin on kiva :) Liityin lukijaks

karmike kirjoitti...

Sipster : kiitoksia kovasti =)

meri kirjoitti...

itsekin viimevuonna pysyttelin mahdollisimman kaukana koko festeistä mutta eilen kun käväisin (ok, menihän siellä puoli neljään asti yöllä) nii ei hitto että oli hyvä meno! vaikka vähän kännisiä ihmisiä olikin mut se kuuluu asiaan :-) se on saatana kesä ny, sato tai paisto! :-D ja ne esiintyjät sais kyllä munki puolesta olla HIEMAN laadukkaampia.. noh eihä mul ollu ees lippuu sisään, ei sillä :-)

karmike kirjoitti...

meri : aijaa :) no mä en tiä mikä mua vaivaa ku viimevuonna kyllä olin rannassa, muttakun ajettiin autolla eilen sen paikan ohi niin halusin vaa nopeesti pois sieltä. ja tiän että siellä oli mulle tuttuja vaik kuia paljon mut silti vaan eii. esiintyjät vaihtoo todellaki, jos nygårdi tulee viä ni pysyn kauempana :D