torstai 16. helmikuuta 2012

and the world thought I had it all but I was waiting for you


Värikästä kuvamatskua tänään! Aika kiva päivä tänään ollu muutenki, jos ei liikaa mieti. Laulutunti oli tänään ja koulussa jo laulatti kun oltiin ravintolassa ja samalla kun salaatteja tehtiin kuunneltiin myös radioo.
 Mä en oikein tiiä nyt mitä kirjottaisin! Jos ei tosta yhdestä kuvasta käyny ilmi niin mulla on siis nimpparit huomena. Siistiä kun tää on nyt, jos oikein muistan, toinen kerta kun mun nimi ylipäätään on suomalaisessa kalenterissa! Vaikka en enää ainakaan pidä mun nimee minään kauheen harvinaisena.
 Hiuksista sen verran että vähän tuo kuva huijaa, aurinko paisto kivasti sisälle niin siks ne on noin kirkkaat. Tykkään kauheesti mun hiuksista mut tahtoisin niihi vähä jotai 'erilaista' kun täälläpäin tuntuu punaset hiukset olevan joku villitys.. Ärsyttää kun en yläasteella jo värjänny, mut en uskaltanu sillo vaikka mieli teki!
 Mietimpä tuossa, että aika kiitettävästi tätä tekstiä tänne blogiin tulee, vaikka alunperin tarkotus oli postailla pääasiassa vaan kuvia. Tykkään kirjottaa eikä se tietenkään väärin ole, luulisin. Tekstin laatu nyt on mitä on. Te arvon lukijat voisitte myös availla hieman kirjoituskanavia ja kommentoida. Tykkäisin saada palautetta kuvista tai ihan mistä vaan, koskien tätä blogia.

Huominen hitaasti etenevä koulupäivä enää pois alta viiiikonloppua viettämään. Ohjelmaa luvassa ja tajusimpa myös sen että oon menossa lauantaina kahteen paikkaan samaan aikaan. Mutta katsellaan!

2 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Miten ihmeessä tollanen liikkuva kuva tehdään :DDD

karmike kirjoitti...

Emilia : no mää oon tehy sen photoscapen gif- ohjelmalla :D mut muistaakseni netisä pystyy kans jossai niitä tekee, laitat vaa googlee jotai "gif-kuva" taijotai :)