sunnuntai 1. joulukuuta 2013

leijan lailla taivaalla, kun rakkaus keinuttaa kuin laivalla


Pitemmittä puheitta, päätin nyt pistää pystyyn kysymyspostauksen! Sivupalkkiin vastanneista kuitenkin 9(!!) vastas kyllä, joten oletan saavani edes ne yhdeksän kysymystä, haha. Mutta tosiaan, kaikki varmaan tietää miten homma toimii, kommenttiboksiin voi heittää niin paljon kysymyksiä kun ikinä keksii. Ja tiedätte varmaan itsekkin mitkä kysymykset on fiksuja ja mitkä ei. Annan kysymyksien laittamiseen kaks viikkoa aikaa, eli 15.12. olis viimeinen päivä. 
 Tänä vuonna koitan saada kasaan vielä vuosipostauksen, samaan tapaan kuin vuosi sitten.
 Ilotulituskuva ei suinkaan ole viime uudelta vuodelta, vaan eiliseltä. Täällä järjestettiin joulunavaustapahtuma eilen vanhassa Rautian hallissa, jossa itse olin mukana paistamassa pipareita lasten kanssa. Tapahtuma päättyi ilotulitukseen joka näkyi meille asti. Eipä noista kuvista oikein mitään tullut, kun en ehtinyt muokkailemaan asetuksia kunnolla.
 Ihan hassua, että on jo joulukuu. Meinaa iskeä stressi, kun miettii mitä kaikkee tässä vielä pitää tehdä ennen joulua! Osa joululahjoista on jo hankittu, mutta kaikkien muidenkin kiireiden keskellä pitäis vielä muutama löytää/keksiä.
 Keskiviikkona parturiin, muutoksia luvassa!

Pieni muutos, kysymyksiä ei oo tullut ihan vielä tarpeeksi, kysely aikaa on nyt joulukuun loppuun, katsotaan sitten uudestaan! :> 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä oot toivonut joululahjaks?
Onko suunnitelmia uudeks vuodeks?
Mikä tekee joulun?
Mitä haluaisit harrastaa?
Lemppariravintolasi?

Anonyymi kirjoitti...

Millä olet tehnyt tuon bannerin?
Lempiherkku?
Lempieläin?

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla sisaruksia?
jos on millaset suhteet sulla on niihin?
kissa vai koira?
lempi vuodenaika?
lempivaate?
mitä haluaisit sun tulevaisuudelta?

Anonyymi kirjoitti...

onko järkeä tehdä kysymyspostausta, ku voi jo arvata ettet sitä koskaan tuu tekemään, sillä kuvapostaustakaan ei näy..

karmike kirjoitti...

ano : ai mitenniin :D oon jo kerran ennenkin tehny kysymyspostauksen. nyt oottelen vaan niitä kysymyksiä :) joo tiiän et kuvapostausta mun ei pitäis pistää alulle kun en saa niitä kuvia kuvattua!