sunnuntai 22. joulukuuta 2013

mä toivon vain, vain Joulun taikaa, et sydän ois ees hetken aikaa huoleton


Voitteko kuvitella, ylihuomenna on JOULU! Tuntuu ihan epätodelliselta, aika menee hirmu kovaa vauhtia ja tuntuu kuin vasta eilen olis joulukalenterista avattu eka luukku. Viimeksi olen tänne kirjoitellutkin joulukuun ekana päivänä.. En koe siitä toisaalta huonoa omaatuntoa, oon ollut tän viimeisen kuukauden harvinaisen kiireinen! Onneks käytän nykyään kalenteria, niin muistan mitä kaikkea oon tehnyt. Joululahjojen hankkimisen lisäks oon käynyt Helsingissä Riston ja Teemun kanssa (siellä tosiaan vaan käytiin ja lähdettiin takas, autonhaku reissu..), ollut nuakkarilla valvojaisissa ja joulujuhlassa, Jenni Vartiaisen keikalla Vexve areenalla, pitänyt pikkujouluja luokan kanssa, tehnyt kuvissa näkyviä piparkakkutaloja molempiin mummuloihin sekä treenannut hyväntekeväisyyskonserttiin, joka oli eilen Tyrvään kirkossa. Nyt alkaa kiireet pikkuhiljaa helpottamaan, huoneen oon nyt lähestulkoon saanut siivottua joulukuosiin ja huomenna joulusaunan jälkeen viimeistään voi rauhoittua joulunviettoon. Yksi varjopuoli tässä vaan on, nimittäin lumettomuus. Varsinkin kun meikäläinenkin on talvi&lumi-ihmisiä, niin kyllähän tää vähän surulliselta tuntuu viettää musta joulu. Mutta pitää kuitenkin muistaa, miksi tätä joulua taas vietetäänkään, eikä siinä tärkeintä oo lumi tai lahjat. 


Muutama juttu vielä instagram- kuvista, ekassa kuvassa meidän iki-ihana luokka, RK11b! Kuvasta puuttuu Jani joka oli kameran(=kännykän) toisella puolen. Toisessa kuvassa meitsi ennen pikkujouluja ja kolmannessa kuvassa ennen Tyrwää showta! Näissä näkyy vähän uutta hiusväriä, tää on tällainen punaruskee, tykkään kyllä kovasti. Neljäs kuva on tältä päivältä, siivoilujen lomassa kuuntelin Jarkko Aholan joululevyä. :>
 Eilen olin Lindan kanssa leffassa katsomassa Hobitin. Hyvä leffa ja jälleen odotellaan seuraavaa, onko pakko lopettaa noi leffat jännästi! 
 Ja hei, kysymyspostaukseen kaipailisin lisää kysymyksiä! Alla olevan postauksen kommenttiboksiin siis voi laittaa kysymyksiä tän kuun eli vuoden loppuun, nyt jokainen siellä ruudun toisella puolella kysyy jotain.
 Eipä nyt tällä erää muuta, katsellaampas lisää huomenna vielä pienen postauksen muodossa ennen joulua! :) 

2 kommenttia:

Reetta-Marika kirjoitti...

Ihana postaus♥ Jarkon levy soi täälläkin :) Hyvää joulua sulle! :)

Tuli muuten mieleen että millä ohjelmalla muokkaat kuvat blogiin?

Ps. Minunkin blogia saa käydä kurkkaamassa, ja vaikka kommentoidakkin :)

karmike kirjoitti...

Miska : kiitos! hahaa hyvä, se on oikeesti paras joululevy! ja kiitos samoin :)
picasalla muokkailen pääasiassa, joskus netissä picmonkey -sivustolla :)