sunnuntai 6. lokakuuta 2013

#tubemiitti


Youtubemiitti!! Ihan huippu päivä, vihdoinkin pääsin tapaan face to face Paulin ja Tumen! :3 Ja tietty Eetun, mut tää olikin jo toinen kerta. Tosiaan, tänään Tampereen Keskustorilla pidettiin "Torilla tavataan" - youtubemiitti, johon sai vapaasti osallistua kaikki tubettajat ja vlogaajat. Niin ja tietysti näiden heppujen fanit. En vaan käsitä miten meiän Martilla voi olla noita faneja niiin paljon.. muutaman nimmarin sai kirjoittaa ja yhteiskuvan tänään tuolla ottaa. Mut hei, jopa mut ja Lauri haluttiin muutamiin yhteiskuviin! :D Toivottavasti tällänen järjestetään vielä uudestaan, tai ainakin noi muutama jannu olis kiva nähdä vielä toistekkin.
 Eilen Baronissa esiintyi Tuksu. Kyllä, Johanna Tukiainen ja olihan se nyt pakko nähdä. Alunperin suunnittelin tosin etten aio maksaa sen hirviön näkemisestä ja kaverit lupas mut maksaa, mutta sitten tuli pari muuttujaa ja lopulta alennuin ja maksoin. Toistakertaa en kyllä välttämättä halua kyseisen ihmisen "showta" nähdä, huhhu. Muuten eilinen oli aika nappi, eikä tänään olot haitannut onneks sen suuremmin, heh.
 Tiistaina meille tuli Ripen kans puolvuotta yhdessä olemista täyteen, niin käytiin Pancho Villassa syömässä ja leffassa sit sen kunniaks. En ollu aikasemmin käynyt tuolla paljon puhutussa Panchossa, hyvää oli kyllä! Elokuvakin oli hyvä joka käytiin katsomassa, Rush, joka on tositapahtumiin perustuva leffa formula ykkösen alkuajoista. Saattaa kuulosta pahalta jos autourheilu ei kiinnosta yhtään, mutta leffa oli positiivinen yllätys ja suosittelen kyllä.
 Niin ja ihan vaan mainitakseni, ollaan tosiaan Kroupin jannujen kans samalta paikkakunnalta kotosin. Täältä meiltähän alkaa olla paljon, ei tuttuja TV'stä vaan tuttuja Youtubesta!

Ei kommentteja: