sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

ensimmäinen lauluvideo Youtubeen, kyllä


Sain perjantaina mun ensimmäisen mikrofonin ja sitä testaillessa päätettiin veljen kans väsätä tällänen! En sen suuremmin ajatellut tätä ensin julkasevani missään, mutta menin ja laitoin sen kuitenkin Youtubeen. Ensin piilotetuksi, mutta lopulta ihan julkiseksi. En kyllä yhtään tiedä tuunko tekeen tällasia jatkossa, ainakin valmistautua pitäis paremmin :-D Martin editointitaidot on kyllä aika huikeet, ite en osais tehää mitään tollasta varmaan ikinä, vaikkei varmaan mitään haastavinta tän tekeminen ollut.
 Mulla on tässä muutenkin lauluntäytteinen viikko takana, oon laulanut jokapäivä (paitsi tänään)! Täällä järjestettiin hyväntekeväisyyskonsertti syöpään menehtyneen tytön muistoksi, jossa esiinnyin sitten itsekkin. Konsertteja oli kaksi, torstaina ja perjantaina ja molempien päivien liput myytiin loppuun jo ennakkoon!  Lisää voitte lukea paikallislehden sivuilta! Siellä on myös kuvia josta mut on kyllä helppo bongata :-D
 Työssäoppimista olis jäljellä enää pari viikkoa, synttäreihin aikaa on vielä vähemmän. Mutta ei mulla muuta, Jesse Kaikurannan Näytän sulle rannan on tajuttoman hyvä biisi.


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ääää sulla on aivan ihanat hiukset! :)

Lottahh kirjoitti...

vau sulla on upee ääni!!♥

Aleksinar kirjoitti...

Ihana ääni sulla!<3

karmike kirjoitti...

Ano : kiitos ! :)

Lotta & Aleksina : voi kiitos :> ♥

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana ääni ja hiukset ja oot tosi kaunis :):)!
ja sano martille terveisii idalta :)!

karmike kirjoitti...

Ano: kiitoksia! (: ja sanoin joo:)

Ruby Rose kirjoitti...

Löysin blogisi vasta äsken ja yritin tässä etsiskellä vastausta kysymykseen et kuinka pitkään oot laulamista harrastanu? En itekään mikään ammattilaulaja ole, mut pientä epävireisyyttä oon ainakin kuulevinani noissa ylimmissä kohdissa tuossa c-osassa/välikkeessä, millä nimellä sitä haluaakaan kutsua (: En haluu millään tavalla loukata, ja anteeksi siitä, jos sellaista tarkoittamattani teen! Kuulosti nimittäin ainakin miun mielestä hyvältä toi siun vetäminen, varsinkin kertosäkeissä(:

karmike kirjoitti...

Nosiis kohta kymmenen vuotta oon käyny laulutunneilla :) oot ihan oikeessa, ei tää mikään puhdas suoristus ookkaan :) mut kiitoksia!

Ruby Rose kirjoitti...

.. tuli harvinaisen viisas olo tuon vastauksen jälkeen, itse vajaan vuoden kun oon laulutunneilla käynyt :D

karmike kirjoitti...

:D no niinku tuol sanoin aikasemmi niin tän ei aluks pitäny mennä mihinkään julkiseks.