torstai 16. kesäkuuta 2011

mä haluun olla rokkistara
Tänään sitten tuli postissa tieto siitä että mut on hyväksytty opiskelemaan hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkintoa ammattikouluun. Välillä kyllä mietin että mitä helvettiä mä oon tekemässä? (anteeksi voimasana). Enhän mä oikeasti haluisi olla kokki. Tai ehkä haluan, vähän. Mutta enemmän mä haluaisin olla laulaja. Esiintyvä taiteilija, muusikko. No, ehkä joskus tulevaisuudessa, vaikkakin jos aina ajattelee niin että "ehkä joskus" niin pian huomaakin olevansa keski-ikäinen, samaa työtä tehnyt viimeiset 20 vuotta ja elämäänsä kyllästynyt kotiäiti. Okei vähän liioittelua, mutta ymmärrätte varmaan mun pointin. Ja kyllähän ihmisillä pitää unelmia olla ja mä ainakin haluan toteuttaa niitä! =)

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Mulla on ihan sama juttu! Hain sisustajalinjalle amikseen(en oo kyl vielä saanu sieltä mitää tietoo pääsinkö, mut kummiski), mut tavallaa haluisin vaik tehä töitä musiikin parissa tai jotai, ku musiikki on kumminki lähellä mun sydäntä. Sitä vaan aattelee, et joo ehk joskus sitte..

Toisena vaihtoehtona mulla oli justaan tuo hotelli- ja ravintola-ala! :----D

karmike kirjoitti...

Sini : hyvä et löytyy joku joka on samassa tilanteessa! ja ku oon kuitenkin harrastanu laulamista ~6 vuotta, niin tuntuu et se menee hukkaan jos en pääse esiintyy ja sillai :D
ja aika hyvä sattuma et hait kans samalle kun minä, ja toivottavasti pääsit nyt johonkin! =)

Saara kirjoitti...

tosi kivan oloinen blogi sulla ja ihanat noi kynnet :)

http://saara-kissntell.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniit kynnet ja hienoja kuvia koko blogi täynnä! :)

karmike kirjoitti...

Saara : kiitos =)

Emmi : kiitos paljon :>