lauantai 25. kesäkuuta 2011

jos ei viina ja terva ja hauta, auta pilkkomaan pimeääPalasin keskiviikkona lastenleiriltä, jossa olin isosena, sen takia täälläkin on ollut nyt vähän hiljaisempaa. Heti kun olin tullut kotiin, lähdettiin Nokialle Tokmanniin ja Citymarkettiin. Ostin tuon ensimmäisen mukin Tokmannista ja toisen kuvan kahvimuki on mummun ja papan mökiltä. Ekassa kuvassa näkyy myös kynnet mitkä tein joku päivä.

Onnitunut facebook-profiilikuva. :D

H&M'ltä tilattu nämäkin sukkahousut. Ehkä maailman ihanimmat. :D


Eilinen juhannuksen vietto sujui suht rauhallisesti. Mitään tyhmää ei tullut tehtyä eikä mitään muutakaan mitä katuisin. Parilla kaverilla vietettiin pääasiassa aikaa, aika tyhjä oli kylä kun kaikki oli jossain muualla.

Ainiin, oonkin unohtanu näyttää teille mitä hirveetä kävi tässä joku aika sitten:

Se meni sitten poikki :<

4 kommenttia:

Jokikokko kirjoitti...

Mageet sukkikset! Meneeks tuollaiset helposti rikku kun oon ite harkinnu jos hankkisin tuollaiset mutten hirveä jos ne maksaa paljon ja menee heti atomeiksi. (Miten niin oon sukkistäystuho joka aina onnistuu tuhoomaan ne...)

Nätit on kynnetkin!

karmike kirjoitti...

Jokikokko : en oo viä raaskinu käyttää noista paljon, mutta kyllä mulla kaikkiin sukkahousuihin aina tulee reikiä :D mutta noi nyt on jo niin reikäset valmiiksi että en tiä sitten miten niiden kanssa käy :D ja kiitos! =)

Anonyymi kirjoitti...

oi ihanat sukkahousut ja kiva blogi muutenki ! :)

karmike kirjoitti...

anonyymi : kiitos ! :>