keskiviikko 4. toukokuuta 2011

mun täytyy ensin menettää, ennen kuin, ymmärränJa tälläset kynnet väsäsin tänään! Tykkään kovasti. Täytyis ostaa aluslakka, päällyslakka ja sit joku tollanen helmiäinen lakka, vaaleenpunanen tai siitä vielä vaaleampi sävy, niin kevätjuhlaan tekisin ton tapaset. Sopis mekon kans. :> 

Oon kuvaillut tänään aika paljon (ja vältellyt sillä läksyjen tekemistä, vaikka pitäisi saada ne tehtyä ennen illan jääkiekkopeliä) ja syönyt äitin tekemiä lättyjä! Kuvia tosiaan olis vielä lisää, mutta ajattelin tunkea tähän väliin tekstiä, koska ne on pystysuunnassa.

Meillä oli koulussa uskonnon koe, joka meni toosi hyvin. (Tähän ei varmasti vaikuta se että sain kaverilta jo pari kysymystä ennakkoon.) Ja kässässä kokeilin jotain uutta jutskua, että tulostetaan kuva ja sen päälle levitetään sellasta valkosta töhnää joka sit siirtää sen tulostetun kuvan vaikka pahville tai kaakelille (niinkuin minä tein) tai oikeastaan mille vaan materiaalille. Itse käytin TÄTÄ (click) kuvaa ja sain opettajaltakin kehuja siitä, kun kerroin että oon ottanut sen itse.  Sen pitää antaa kuivua 48h joten mikäs tässä sitten odotellessa! Perjantaina sen paperin voi sitten hangata pois ja sen tulostuskuvan pitäis olla siinä siirrettynä. We'll see..

Mutta tosiaan, tässä olisi muutama kuva lisää
Viimeisenä kuva rippirististä. Oon tosi tyytyväinen että sain tälläsen, ehkä vähän erilaisen ristin. Toki näitäkin näkee aika paljon. Ristin toisella puolella on kaiverrettuna konfirmaatiopäivä. (11.4.2010) Siitäkin on sitten jo yli vuosi, aika on kuluvaista.

Sain kiitettävän paljon kommenttia niistä mun edellisistä, kukkakynsistä, joten, mitäs tykkäätte näistä uusista? =)

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kivan oloinen blogi! :) Jään seuraamaan. ♥

karmike kirjoitti...

Tiina : kiitos paljon ! :)

essi kirjoitti...

:OOOOOO nyt järkytyin. Nimittäin miulla on tommonen samanlainen rippiristi ja MIUN konfirmaatio oli 18.4.2010 :o :DD Mut taas kerran ihania kuvia! :)

karmike kirjoitti...

essi : oho no jopas sattu ! :D mut kiitos (: !

Jeesu kirjoitti...

kivanoloinen blogi, ja hienoja kuvia ! :) liityin lukijaks

http://jeesunblogi.blogspot.com/

karmike kirjoitti...

Jeesu : kiitoksia ! :>

Sairasmieli kirjoitti...

Hei, mullaki on tommonen risti! : D

karmike kirjoitti...

Sairasmieli : oujeee :)

Anna kirjoitti...

tosi kiva blogi sulla =) saatan ryhtyy lukijakskin (=

http://annnaswonderland.blogspot.com/

karmike kirjoitti...

Anna : kiitos ! =)